top of page
Naamloos (2) conflict kopiëren_edited.jpg

Een beetje over mezelf

Na een lange tijd thuis fotos en uitnodigingen te hebben gemaakt ben ik in Januari 2010 officieel begonnen met fotograferen in een studio.

Sindsdien werd Made by Aal een veel genoemde naam in Leiden, niet alleen de liefste en knapste kindjes kwamen al vanaf dat ze in de buik zaten naar de studio, maar zag ik ze ook als ze net geboren waren voor m’n lens en kwamen voor hun Foto/familie/kerst shoot naar de studio.

Ook veel artiesten vonden hun weg naar de loods voor hun albums/flyer shoots en hebben mijn foto’s in menig roddelbladen gestaan 

Helaas wilde m’n handen niet meer mee werken en was ik genoodzaakt om in 2015

officieel te stoppen.

Tot overmaat van ramp ben ik in Dec. 2019 getroffen door borstkanker en na een hele zware periode mag ik mij bijna voor het 3e jaar "schoon" noemen

Door dit alles ben ik na gaan denken wat echt belangrijk is.

Je gezin en je gezondheid staan op 1 maar ook genieten van het leven dingen doen die je gelukkig maken is heel belangrijk, fotos maken is voor mij zeker iets wat hoog op m’n geluksmomentjes lijst staat. 

En wat heb ik al mijn lieve klantjes maar vooral mijn kindjes vreselijk gemist en als ik jullie spreek hoorde ik steeds hoe ik werd gemist door jullie.

Een aantal oplossingen voor mijn handen probleem op het gebied van fotografie zijn er zeker maar daar hangt een prijskaart aan en hebben we de gok genomen om die investeringen te doen en weer te beginnen !!

Natuurlijk heeft de K. een aanslag op mijn lichaam en vooral op mn uithoudingsvermogen gedaan en kan ik niet meer vol aan de slag, afspraken zijn dus helaas beperkt en betekend ook vol=vol maar heb er super veel zin in  

ik hoop jullie snel in mn nieuwe studio te mogen ontvangen !

Liefs Aal

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page